8. 1. 2015.

Još jedna u nizu nagrada za firmu ES KOMERC

U opštoj sumornoj realnosti i sve težoj ekonomskoj situaciji, primeri kada neka prijepoljska firma ili preduzetnik dobiju značajna priznanja, deluju osvežavajuće i ulivaju određenu dozu optimizma da ipak nije sve izgubljeno. Doza nije velika, ali ipak daje nadu da će u budućnosti sličnih primera biti još više. To se naročito odnosi na našu opštinu, na naš grad, naše podneblje, koje strpljivo čeka da se država značajnije umeša i pripomogne da se neki od investitora odluči za ulaganje i u ovaj kraj. Jer, zašto bi se na Prijepolje gledalo drugačijim očima u odnosu na, primera radi, Inđiju ili Jagodinu. Naravno da je stanje po mnogim pitanjima, kada se radi o našem i pomenutim gradovima, neuporediva, ali da bi se krenulo sa mrtve tačke potrebno je pre svega da se država seti i nas. No, to je sad druga tema.



 
Direktor i suvlasnik firme "ES komerc" Esad Jusović dobitnik je nagrade koju dodeljuje Regionalna privredna komora iz Užica.
Među dobritnicima nagrade je i firma " Emilio stecher". 
U pitanju su priznanja koja se dodeljuju najuspešnijim firmama i pojedincima u Zlatiborskom okrugu za prošlu godinu, tj. onima koji su ostvarili pozitivne rezultate u poslovanju.Direktor i suvlasnik “ES Komerca” Esad Jusović i firma "Emilio stecher" su među nagrađenima u Zlatiborskom okrugu u tri kategorije: Privredno društvo, pojedinci i jubilarne nagrade za 25 godina rada.

Нема коментара:

Постави коментар